Viileästä ja sateisesta kesästä huolimatta kesäkurpitsani kasvoivat melko mukavasti. Söimme niitä reilusti paistettuna ja höyrytettynä. Niitä riitti vielä ohikaisiinkin. Nämä olivat minun mieleeni, miesväen mielestä ne olivat hieman tylsiä:) Teen niitä varmasti toistekin itselleni. Miesväki syököön sitten jotain muuta;)
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 3rkl korppujauhoja
- 2dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 1dl vehnäjauhoja
- 2rkl öljyä
- 1tl suolaa
Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi. Laita korppujauhot turpoamaan nesteeseen noin 15 minuutiksi. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot ja öljy. Mausta.
Paista ohukaiset miedolla lämmöllä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti