Taikina:
- 5dl vettä
- 1pss kuivahiivaa
- n.13-14dl hiivaleipäjauhoja
- 2tl suolaa
- 1/2dl öljyä
Täyte maun mukaan, esim:
- 150g kinkkua
- 1 punainen paprika
- 2dl (emmental) juustoraastetta
- 1tl basilikaa
Pinnalle
- Kananmunaa
- Unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita
1. Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu hiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.
2. Pienennä täytteet ja sekoita ne keskenään.
Annostele täytettä jokaiselle kolmiolle ja kääri sarvet muotoon. Anna kohota hetki pellillä liinan alla. Voitele sarvet munalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
4. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti