keskiviikko 27. elokuuta 2014

Arkinen tofunuudeli

Tofunuudelia kulhossaTöiden ja ulkoilun jälkeen tulin kotiin nälkäisenä ja minun piti saada nopeasti syötävää. Päädyin tekemään tofunuudelia.

- Nuudelia 80g
- 125g tofua
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1-2 sipulia
- 30g kapriksia (purkista)
- metsäsieniä, itse käytin kanttarelleja
- soijakastiketta
- makeaa chilikastiketta
- mausteita maun mukaan

Kuullota sipuli pannulla. Lisää joukkoon paloiteltu kesäkurpitsa, hienonnettu sipuli, kaprikset ja tofun palaset. Lisää hetken kuluttua turvotettu nuudeli (katso ohje pussin kyljestä). Lisää mausteet, sekoita, paista vain hetki ja tarjoile lämpimänä. 
Nopea ja helppo ruoka, mitä voi muutella ja muokata haluamansa kaltaiseksi. Sopivaa arkiruokaa minulle:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti