Raaka-aineet:
- kanan fileepihvejä
- 2 sipulia
- rasia kirsikkatomaatteja
- 1dl ruokakermaa
- n. 5rkl pestoa
- suolaa
- mustapippuria
Pienestin pari sipulia kuutioiksi ja laitoin ne uunivuokaan kirsikkatomaattien kanssa. Minulla oli jääkaapissa sekä punasipulia että tavallista sipuli, joten käytin molempia. Seuraavaksi ruskistin kanapihvit pannulla. Lisäsin kanapihvit uunivuokaan. Jokaisen kanapihvin päälle asettelin noin ruokalusikallisen pestoa. Lorautin vielä ruokakerman ja mausteet vuokaan. Tämän jälkeen paistoin vuokaa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia (tai niin kauan että kasvikset kypsyivät). Loppu vaiheessa laitoin vuokaan kannen, jotta pesto ja kasvikset eivät pala.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti